Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Του μικρού βοριά

Χρώματα, μουσικές, γέλια και όνειρα πλημμύρισαν την αυλή του σχολείου μας την Τετάρτη 10 Ιουνίου στην γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς. Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας, ο γλάρος και το δελφινοκόριτσο επιβιβάστηκαν στο τρελοβάπορο και είπαν 'βίρα μάινα', φέρνοντας το Αιγαίο στο σχολείο μας. Με οδηγό την ποίηση του Ελύτη, τα παιδιά μας, παρουσίασαν μια εκπληκτική παράσταση, την οποία επιμελήθηκαν με πολύ όρεξη οι εκπαιδευτικοί.


Μετά την παράσταση των παιδιών ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών στα παιδιά της έκτης τάξης, τα οποία μας αποχαιρέτησαν και ανοίγουν τα φτερά τους για άλλους ουρανούς.

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι που οργάνωσε ο Σύλλογος μας, με μουσική και χορό, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τη γιορτή του σχολείου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κος Κυριακόπουλος, η Πρόεδρος και η Γραμματέας της σχολικής επιτροπής της πρωτοβάθμιας κα Δαμουλιανού και κα Γαλίτση, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής της δευτεροβάθμιας , ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας κοι Ντάβαρης και Σαντάς,
ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Δ Αθηνών, Διευθυντές γειτονικών σχολείων,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου